D1_voda

U temi D1 voda je primarni motiv fotografije. Može je biti u svim oblicima, ali, pošto je primarni motiv, treba biti dovoljno vidljiva, a ne da je tražimo povećalom! 

        

Ako se u kadru nalazi horizont, poštujte pravila kadriranja, ono što smo proradili u ljetnim natječajima o kadriranju! Ne naginjite bespotrebno horizont, neka ostane - vodoravan! 

Naravno, tehniku, detalje i kreativnost ostavljamo vama! Neka vaše fotografije pričaju, neka potaknu sve koji ih pogledaju da zastanu, otvore ih uvećane u pregledniku, da se zadrže uz njih, dožive priče, pitaju, komentiraju i sudjeluju tako u kreativnom procesu! 

Ovo je ujedno i apel svima da brzinsku konzumaciju fotografija zamjeni pažnja autorima i djelima. Lajkajte dobre, bolje i najbolje fotografije, a ne samo svoje prijatelje i FB frendove! Tako ćete međusobno podržati kreativnost i fotografski razvoj! 

Ako smatrate da neka fotografija jako odskače kvalitetom i zaslužuje naslov "Fotografija dana" pišite nam u Inbox na Fejsu i pošaljite link. Tako nećete javno otkriti svoje favorite, ali ćemo mi znati što vam se sviđa, a možda i saznati zašto! 

Dobro vam svjetlo! Krenite! 

D1 -1; -2; -3 fotografije teme voda (u ljetu, naravno)!